Задавали ли сте си защо светът е такъв, какъвто е,

...
 Задавали ли сте си защо светът е такъв, какъвто е,
Коментари Харесай

95% от населението на Земята се намира под пълен контрол 24 часа в денонощието

  Задавали ли сте си за какво светът е подобен, какъвто е, и с всеки минал ден става все по-зле. Всъщност тази „ зараза “ е единствено началото, няма да става по-добре, ще става единствено по-лошо и по-лошо. Но Защо?

В  Библията се споделя:

1 Коринтяни – 8: 2 Ако някой мисли, че знае нещо, той още не е познал, както би трябвало да познава.

3 Но, в случай че някой люби Бога, той е прочут от Него.

Тук е доста добре разказано, че единствено тези, които обичат Бога, Той дава опция да се знае това, което би трябвало да знаят Боговете. Но който не обича Бога и не се подчинява на неговите закони, Той не дава опция да знае това, което е обещано да се знае от Бога.

Затова доста хора няма да ме схванат и защо ще приказвам сега, тъй като тези думи ще бъдат затворени за тях и в следствие ще напишат доста негативни мнения.

И по този начин започваме с Откровение – 12: 4.  И опашката му, като завлече третата част от небесните звезди, хвърли ги на земята;

Тук се приказва за това, че когато най-обичаният от Бога ангел на име Луцифер се разбунтувал против Него, една трета от ангелите го подкрепили в този протест, а това са милиарди и милиарди ангели.

За наказване Бог изгонва Луцифер на Земята  дружно с него ангелите, които  го подкрепили. От този миг нататък Луцифер стартира да се назовава Сатана, а ангелите стартират да се назовават ​​демони или нечисти духове.

Лука 4: 33 И в синагогата имаше човек заловен от духа на мръсен бяс; и той извика със мощен глас:
34 Ех, какво имаш Ти с нас, Исусе Назарянине? Нима си пристигнал да ни погубиш? Познавам Те Кой си Ти, Светият Божий.

35 Но Исус го смъмра, казвайки: Млъкни и излез из него. И бесът, като го повали посред, излезе из него, без да го повреди по никакъв начин.

Както се вижда от тази глава на Библията, Исус изгонва мръсен дух от човек и този дух е дявол, един от тези ангели, които Бог изхвърля на Земята със дявол.

Оказва се, че демоните се вселяват в хората и живеят в тях години и постоянно цялостен живот, а човек даже не подозира, че някой живее в него 24 часа в денонощието.

Демонът, който цялостен живот е живял в тялото на индивида, излиза от него единствено когато Исус го прогонва. Исус споделя също, че Той е пристигнал да даде независимост на хората, само че за каква независимост приказва? Нима не сме хора свободни или пък някой ни управлява?

Оказва се, че в случай че хората не се преценяват с Божиите закони и не го обичат, всички тези хора не са свободни. Във всички тези хора, както и в този човек, който Исус освобождава от демона, живеят демони.

Само тези хора, които са приели Исус и са почнали да живеят с него и да извършват неговите закони, Исус освобождава от демоните. Демоните излизат от човешкото тяло и едвам в този миг индивидът става същински свободен и никой не го управлява.

Сега доста приказват за цифров надзор на хората посредством мобилни телефони и интернет, това е по този начин. Ако обаче изхвърлим телефона, тогава  към този момент няма да могат да ни управляват и в случай че прекъснем връзката с интернет, те също няма да могат да ни управляват.

Но от демона не можем просто по този начин да се изключим, защото той е влезнал в тялото ни и живее в него 24 часа в денонощието. Освен това злият дух диктува своята воля и ние започваме да се подчиняваме на него. Тези думи са доста лесни за инспекция.

Кажете по какъв начин е допустимо това – хората да се убиват с това, че да вземем за пример пушат? Всеки знае, че рано или късно тютюнопушенето ще докара до смъртоносна болест като рак на гърлото или рак на белия дроб и индивидът ще почине.

Знаейки това, човек умишлено прави това, което унищожава здравето му и по този метод се снабдява с заболявания, а по-късно се самоунищожава, т.е. умира вследствие на тютюнопушенето. Ето един елементарен образец за това по какъв начин изпълняваме волята на злобен дух и се самоунищожаваме.

Същата история е с опиатите, с пиянството и със самоубийството. Ако не сте следени от злобен дух, тогава вземете и спрете пушенето, пиенето, опиатите, хазарта, гледането на порнография и правенето на разхвърлян секс още в този момент.

Не можете да го извършите сами, тъй като злият дух в тялото ви е обвързван с нервната система. Той изцяло ви управлява, тъй че не можете да оставите всичко това.

Нещо повече, злите духове, които са се вселили в нашите държавни и всевъзможни ръководители, ги принуждават да одобряват закони против индивида, като да вземем за пример да разрешат на мъж да се ожени за мъж, а жена – за жена.

Злите духове принуждават държавниците да стартират войни и да убиват милиони хора, те също по този начин принуждават известни артисти да предизвикват свободата на секса, като по този метод дават на фанатиците си образец за разврат.

Ето, това е цялостен надзор на хората, а не надзор посредством мобилните телефони и интернет. Ние сме следени от зли духове 24 часа в денонощието и единственият метод да излезем от техния надзор е да приемем Исус Христос и да стартираме да живеем с него.

Няма различен метод да се отървем от тях, злите духове ни  се подиграват поради това, че вървим при психолог, психиатър, пием хапчета, занимаваме се с йога и прочие Нещо повече, демоните ни се смеят, когато се опитваме да се отървем от тях по този метод.

Демоните ни се смеят, тъй като ние не имаме вяра в тяхното битие и че живеят в нас. Ако хората не знаят нищо за злите духове и не имат вяра, че те съществуват и живеят в нас, още по-добре за демоните.

И тъкмо за това светът подобен, какъвто е, с всеки минал ден става все по-зле и по-зле. Само би трябвало да се замислим. Тази „ зараза “ е единствено началото, няма да става по-добре, ще става единствено по-лошо и по-лошо, само че за това – различен път.

Искате ли да продължавате да бъдете плебеи на демоните и да изпълнявате тяхната воля или да имате лична воля.

Знаете ли по какъв начин демоните назовават ​​хора? Наричат ни – Моят Кон, защото те ни яздят, управляват ни и споделят къде да скачаме.

 

Шекспир: Адът е запустял. Всички демони са тук!

 

Творбите на Уилям Шекспир са цялостни с дълбоки наблюдения за човешката природа, любовта, живота и другарството. Изминаха съвсем 5 века, само че те и до през днешния ден са все по този начин настоящи! Няколко…

Цялата публикация

 

Строго защитавани секрети: Вижте по какъв начин демоните водят „ своите “ към безумните благосъстояния

 

Изкушавайки Божия Син, дяволът му предложил всички царства на света – политическа власт в материалния свят, краткотрайна власт. Но Господ има  духовната власт – безконечна власт. Защо са Му тогава…

Цялата публикация


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР